Kostenbesparing is de spil waar het om draait!
Lubolive BV heeft een aangepaste service speciaal voor de metaalbewerking ontwikkeld. Als lid van de Koninklijke metaalunie spreken we dezelfde taal, en zijn ook wij ons bewust van de steeds strengere milieu eisen die worden opgelegd en bedrijven gestimuleerd worden voor het opstellen van een BedrijfsMilieuPlan (BMP). Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij met u meedenken naar verbeterplannen en willen wij met ons concept een partner zijn die u daar graag bij steunt.

Onze engineers zijn uitgerust met de modernste mobielie vloeistof,-spanenzuig- en filter systeem. Wij werken op tijden wanneer het u uitkomt. Onze systemen werken 10x sneller en grondiger dan een handmatig uitgevoerde reiniging. Uw Koelsmeermiddel word in een hoog tempo spaan en sludgevrij tot 30 micron aan vuildeeltjes gereinigd. Het kan vrijwel direct weer in uw machinereservoir worden teruggepompt en is klaar voor gebruik. Minder verbruik van grondstoffen betekend minder chemisch afval. Uw machinebediende zal gemotiveerd worden omdat men zich meer bezig kan houden met de kernactiviteiten wat tot een beter eindproduct resulteert. Net als onze kernactiviteit smering en alles wat ermee te maken heeft om langere standtijden van uw koelsmeermiddel, minder onderhoudsuren en slijtage van machine en gereedschap tot een minimum te beperken. Het tegengaan van micro-organisme. Zo kunt u denken aan het ziekteverzuim van medewerkers door verontreinigde vloeistof wat kan leiden tot huid irritatie, slijm in neus en keel, hoofdpijn door stank, brandende ogen en in de ergste gevallen tot chronische aandoeningen. Wij zorgen ervoor dat uw koelsmeermiddel in top conditie blijft om een werkstuk de finishing touch te geven wat het verdient. Of men nu moet frezen, trekfrezen, boren, honen, ruimen, draaien, steken, schaven, slijpen etc. Wij zorgen ervoor dat koeling, smering en de gezondheid optimaal blijft en dat eruit halen wat er niet in thuis hoort.

“Meten is weten”

U krijgt een uitgebreid analyserapport waar u de toestand van uw koelsmeermiddel van elke machine terug kunt vinden. Belangrijke metingen zijn de brekingsindex van de vloeistof die met een refractormeter gemeten wordt en de PH waarde wat de zuurtegraad bepaald. Om inzicht te krijgen in de vervuiling zoals zouten en metaalionen die zich oplossen in de vloeistof kan de geleidbaarheid gemeten worden wat de mate van vervuiling aangeeft. Wij kunnen voor elke klant specifieke Testkits samenstellen.

“Weten is risicobeheersing”

“GOOD HOUSEKEEPING”

Orde en netheid met kleuren codering om fouten te voorkomen. Wij beschikken over een kleursymbolen systeem die wij op smeermiddelen en machine aanbrengen. “Wat moet daar ook al weer in”?,dit hoeven medewerkers zich niet meer af te vragen. Prijsopgave aanvragen? Onze diensten voeren wij uit bij calamiteiten, op periodieke basis of wanneer u het wenst en nodig vindt. Heeft U een machine staan die wel een reiniging kan gebruiken? Een telefoontje (077 476 26 66) is voldoende om de klus te klaren of klik op contact, vul de nodige gegevens in en wij bellen U voor een afspraak .