LUBOLIVE is in 2004 opgericht door Ton Oliveira. Onze eerste klanten waren voornamelijk gevestigd in Limburg, Brabant en Gelderland. Ons bedrijf groeide echter gestaag door en sinds 2006 heeft LUBOLIVE een landelijke klantenkring.
Door onze sterke groei en de positieve prognoses voor de toekomst hebben wij in 2011 besloten om onze rechtsvorm te veranderen van een eenmanszaak naar een besloten vennootschap.
Om te kunnen voldoen aan de (veiligheids)eisen van onze klanten heeft ons bedrijf de benodigde certificeringen gerealiseerd, zoals de certificering door TüV Nederland, de bedrijfscertificering VCA * (2008/5.1) en de certificering ISO 9001 ( NEN-EN-ISO 9001:2008)
Ondanks onze sterke groei houden we onze organisatie laagdrempelig en de communicatielijnen kort. Om efficiënt te kunnen werken en miscommunicatie te voorkomen, hechten wij grote waarde aan een persoonlijke benadering.
LUBOLIVE BV heeft een hecht team van professionele smeertechnici. Een team dat gekenmerkt wordt door gemotiveerde en goed opgeleide engineers.
Met de doelstelling om aan onze klanten optimale kwaliteit te bieden wordt er een duurzame basis gelegd voor een flexibele en klantgerichte samenwerking.